Νηρηίδες Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα | Yoga, SUP Races και pecial Occasions στην Σητεία

Extra Facilities

/ Yoga on Grass, Yoga on Sand

Σας περιμένουμε για γιόγκα για όλα τα επίπεδα στον κήπο μας και στην παραλία κάτω από τις Νηρηίδες. Απλώστε το στρωματάκι σας στο γρασίδι ή στην άμμο, νιώστε το σώμα σας και πάρτε μια βαθιά αναπνοή κάτω από τον ουρανό της Σητείας. Ενημερωθείτε για τις ώρες και θυμηθείτε να φέρετε το στρωματάκι και την πετσέτα σας.

/ SUP Races

Κάθε μεσημέρι στην παραλία Αγέρα, μικροί και μεγάλοι μαζευόμαστε για προπονήσεις SUP (Stand Up Paddle). Σανίδες και κουπιά σας περιμένουν για δωρεάν βόλτες στον κόλπο της Σητείας. Οργώστε τα νερά και γυμναστείτε στο καλύτερο μέρος: τη θάλασσα. Έτσι, θα είστε έτοιμοι για τους αγώνες SUP που οργανώνουμε κάθε καλοκαίρι!

/ Special Occasions

Αν θέλετε να γιορτάσετε ένα ευχάριστο γεγονός ή ακομα και να κάνετε έκπληξη σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε την ανάλογη διακόσμηση που θα κάνει τιην περίσταση ακόμα πιο ιδιαίτερη. Επιπλέον, φτάνει να μας ενημερώσετε για τις επιθυμίες σας 20 μέρες νωρίτερα.

/ Make a free sunbed reservation

Στην παραλία του Αγέρα θα βρείτε παραταγμένες άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες στη διάθεση όσων φιλοξενούμε στις Νηρηίδες. Κάντε την κράτηση σας κι εμείς θα φροντίσουμε να απολαύσετε τη θάλασσα κάτω από το συγκρότημα μας, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί.